111

content start

Участь у тренінгу з ефективної бізнес-комунікації для керівників закладів профтехосвіти

1 червня 2023 року, Світлана ВІЗНЮК, заступник директора з навчально-виробничої роботи нашого закладу освіти, взяла участь у тренінгу з ефективної бізнес-комунікації для керівників закладів профтехосвіти – учасників Проєкту.

В ході зустрічі, учасники мали змогу потренувати власні навички презентації, опанувати нові інструменти та стилі комунікації, оцінити свій рівень подачі матеріалу, навчитися комунікувати про зміни, а також складати план дій.

Додаткова інформація: Проєкт “Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні” впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ “Геберіт Трейдінг” та виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку “Свісконтакт” за підтримки Міністерства освіти і науки України.

content end

Публікація: НПЦ

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x