18.02.2025 року проведено показовий урок на тему: “Десерти і напої для кенді бару” в групах 18 і 44, викладач Надія Садовська.
Здобувачі освіти дізналися як правильно організувати кенді бар, ознайомилися з історією виникнення та його значенням на сучасних святах. Родзинкою уроку було приготування різноманітних десертів та напоїв, які використовуються для кенді бару, що розвиває в учнів творчість, естетичний смак та вміння працювати в команді. Важливим елементом є декор для кенді бару, який повинен відповідати тематиці свята. Захопливими були цікаве інтерв’ю та інтерактивна гра. Також на заході були присутні гості – учні Білобожницької ЗОШ, які із задоволенням дегустували десерти та відкрили нові смаки десертів і напоїв.
Приємна святкова атмосфера та спілкування здобувачів і педагогів завершили цікавий урок.