«НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ»

З надією на перемогу викладачі ДНЗ «Чортківське ВПУ» Марія ПАНЬКІВ та Михайло ЧОРНІЙ організували плетіння маскувальної сітки для захисту українських захисників та їх позицій. До акції долучилися працівники та учні училища.Виготовляючи маскувальну сітку, ми зберігаємо життя та здоров’я наших воїнів, які борються за територіальну цілісність України!Дорогі наші захисники України! Ми вдячні вам за мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що ви ціною свого здоров’я та життя бороните кордони України та захищаєте її інтерес, твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях та працювати. Ви робите все можливе, щоб ми мали можливість жити в мирній, заможній, вільній і по-справжньому європейській країні.Ми дякуємо вам за те, що ви захищаєте нас, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну, її цілісність та недоторканість, її гідність.Ви даєте нам надію, що настануть кращі часи для нашої неньки України.Нехай Господь єднає Україну в мирі та злагоді! Нехай ангели оберігають вас від небезпеки і повертають живими додому з перемогою.Слава Україні! Слава Героям!

Сьогодні, 2 вересня, в гуртожитку ДНЗ ” Чортківське ВПУ” вихователь Світлана Волощук провела надзвичайно важливий урок державності на тему: “Жовто-блакитне серце ніколи не здається”. Під час заняття говорили про силу духу, незламність та важливість патріотизму. Це був час, коли учні змогли ще раз усвідомити, що національні символи не просто кольори, а відображення характеру українського народу […]

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x