13 лютого 2025 року на базі ДНЗ «Борщівський професійний ліцей» відбувся семінар-практикум «Улаштування каркасно-обшивних конструкцій гіпсокартонних перегородок з використанням комплектних систем КНАУФ», в якому прийняли участь здобувачі освіти та педагогічні працівники нашого училища.Під час заходу презентовано сучасні технології КНАУФ у будівництві, проведено майстер-класи з монтажу каркасно-обшивних перегородок, сформовано нові можливості для навчання та професійного розвитку.
9.02.2025 у 12 групі відбулась показова виховна година на тему: «День пам᾽яті Героїв Небесної Сотні». Під час проведення виховної години викладач Ольга Крижанівська ознайомила учнів з історичним та суспільним значенням Революції Гідності, розкрила суть подвигу Небесної Сотні, формувала в учнів почуття вшанування героїзму українських захисників, тих, які полягли і тих, які сьогодні зі зброєю в […]
18.02.2025 у 12 групі відбувся показовий урок-вікторина з географії на тему: “Країни Європи. Зв’язки України з країнами Європи”. Викладачка Ольга Крижанівська поставила мету розширити і поглибити знання учнів про країни Європи; вдосконалити практичні вміння визначати їх географічне положення, сформувати загальні уявлення про природу , населення, культуру, традиції, основні характеристики, місце у світі, визначити головні риси […]
12.02.2025р.майстер в/н Ольга РУДИК провела урок на тему:“Холодні страви та закуски з м’яса. Завиванці з м’яса птиці”. Холодні закуски – це важлива частина кулінарного мистецтва, яка дозволяє створювати смачні, естетично привабливі та зручні в подачі страви.Мета уроку:Ознайомити учнів із технологією приготування холодних закусок з м’яса, зокрема завиванців з м’яса птиці, навчити правильним технікам обробки м’яса, […]
12.02.2025р.майстер в/н Ольга РУДИК провела урок на тему: “Холодні страви та закуски з м’яса. Завиванці з м’яса птиці”. Холодні закуски – це важлива частина кулінарного мистецтва, яка дозволяє створювати смачні, естетично привабливі та зручні в подачі страви.Мета уроку:Ознайомити учнів із технологією приготування холодних закусок з м’яса, зокрема завиванців з м’яса птиці, навчити правильним технікам обробки […]