Показовий урок на тему: “Десерти і напої для кенді бару”

18.02.2025 року проведено показовий урок на тему: “Десерти і напої для кенді бару” в групах 18 і 44, викладач Надія Садовська.

Здобувачі освіти дізналися як правильно організувати кенді бар, ознайомилися з історією виникнення та його значенням на сучасних святах.   Родзинкою уроку було приготування різноманітних десертів та напоїв, які використовуються для кенді бару, що розвиває в учнів творчість, естетичний смак та вміння працювати в команді. Важливим елементом є декор для кенді бару, який повинен відповідати тематиці свята. Захопливими були цікаве інтерв’ю та інтерактивна гра. Також на заході були присутні гості – учні Білобожницької ЗОШ, які із задоволенням дегустували десерти та відкрили нові смаки десертів і напоїв.

Приємна святкова атмосфера та спілкування здобувачів і педагогів завершили цікавий урок.

Презентація професій кухар, кондитер, офіціант, бармен Показовий урок-виставка на тему: «Гарячі бутерброди» Степанія ШЕВЧУК Показовий урок-виставка на тему: «Приготування сучасних кондитерських виробів» Уляна СИДОР ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ДНЗ «ЧОРТКІВСЬКЕ ВПУ» – КРОК ДО УСПІШНОГО МАЙБУТНЬОГО! 28 лютого 2025 року у ДНЗ «Чортківське ВПУ» відбувся День відкритих дверей – подія, що стала справжнім святом для […]

Тісна і дружня співпраця із роботодавцями міста Чорткова завжди в пріоритеті в ДНЗ “Чортківське ВПУ”. 24.02.2025 року здобувачі освіти з професій кухар, офіціант, бармен, кондитер та викладач Надія Садовська, майстер виробничого навчання Галина Бомбар відвідали чудову родину закладів ресторанного господарства “Сова” і піцерію-пастерію “Помідора”. Цікава і насичена розповідь адміністрації про роботу, меню закладів, роботу бармена, […]

20.02.2025 року в ДНЗ “Чортківське ВПУ” проведено показовий урок виробничого навчання на тему: “Сервірування столу” з професії офіціант в групі 24. Майстер виробничого навчання Галина Бомбар продемонструвала здобувачам освіти підготовку столового і скляного посуду, білизни, столових приборів, наголосила на дотриманні правильної послідовності сервірування. Особливої уваги заслуговує складання серветок та декорування квітами при сервіруванні столу. Здобувачі […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x