Всесвітній день без тютюну

30 травня для здобувачів освіти які проживають в гуртожитку вихователем Василем ОЖГОЮ було проведено виховну годину, присвячену “Всесвітньому дню без тютюну”. Учнів ознайомили з історією та значенням цього дня, представили статистику про шкоду куріння та його негативний вплив на здоров’я.Показані освітні відео наочно продемонстрували, як тютюн руйнує організм. Особлива увага була приділена профілактиці тютюнопаління серед молоді, важливості формування негативного ставлення до куріння та методам боротьби з тютюновою залежністю. Учні отримали поради щодо того, як протистояти тиску однолітків та знайти здорові способи зняття стресу.Наприкінці заходу відбулася дискусія, під час якої здобувачі освіти могли поставити запитання та поділитися думками. Виховна година стала для учнів не лише джерелом корисної інформації, але й мотивацією до змін. Сподіваємося, що цей захід допоможе багатьом зробити правильний вибір і сказати “ні” тютюну.

Проєкт EDUP продовжує системно розширювати освітню пропозицію для закладів професійної освіти україни, зокрема — шляхом впровадження практико-орієнтованих програм підвищення кваліфікації для викладачів і майстрів виробничого навчання. Одним із прикладів такої роботи стала ii навчально-практична конференція “сучасні технології в облицюванні плиткою!”, яку проєкт організував і провів у 25 березня 2025 року у м.києві.  Майстри виробничого навчання: Іван Рудик, Руслан Дубик і […]

Презентація професій кухар, кондитер, офіціант, бармен Показовий урок-виставка на тему: «Гарячі бутерброди» Степанія ШЕВЧУК Показовий урок-виставка на тему: «Приготування сучасних кондитерських виробів» Уляна СИДОР ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ДНЗ «ЧОРТКІВСЬКЕ ВПУ» – КРОК ДО УСПІШНОГО МАЙБУТНЬОГО! 28 лютого 2025 року у ДНЗ «Чортківське ВПУ» відбувся День відкритих дверей – подія, що стала справжнім святом для […]

Тісна і дружня співпраця із роботодавцями міста Чорткова завжди в пріоритеті в ДНЗ “Чортківське ВПУ”. 24.02.2025 року здобувачі освіти з професій кухар, офіціант, бармен, кондитер та викладач Надія Садовська, майстер виробничого навчання Галина Бомбар відвідали чудову родину закладів ресторанного господарства “Сова” і піцерію-пастерію “Помідора”. Цікава і насичена розповідь адміністрації про роботу, меню закладів, роботу бармена, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x