12.02.2024 р. викладач Ірина Маркіна провела засідання гуртка з устаткування підприємств громадського харчування на тему : «Розумна кухня: прилади та смарт-техніка для приготування їжі», на якому здобувачі освіти групи №14 з професії “Кухар” дізнались, що техніка розумної кухні дозволяє складне готування робити простим. Особливих кулінарних навичок від господарки не потрібно. Особливо, якщо говорити про спеціалізовані пристрої. При цьому, розумні гаджети зможуть заощадити не тільки час, але й понизити витрати на електроенергію, підберуть правильну програму, вчасно вимкнуться. Ці машини зроблять приготування їжі легким, безпечним і захоплюючим заняттям незалежно від того, готуєте ви буденну вечерю для всієї родини чи сервіруєте величезний святковий стіл.
18.03.2024