Виховна година до Всеукраїнського Дня відповідальності людини.

Всеукраїнський День відповідальності людини – державне свято України, яке, починаючи з 2021 року, відзначається щороку 19 жовтня у день народження Богдана Гаврилишина, уродженця Тернопільщини та автора «Декларації відповідальності людини». Метою відзначення є якісне перетворення українського суспільства у контексті розуміння та підвищення рівня відповідальності, а також вшанування пам’яті великого українця.

20 жовтня 2023 року здобувачі освіти групи №11 під керівництвом класного керівника Наталії ФАРІЙОН, долучились до святкування Дня відповідальності людини. Під час виховної години були переглянуті та обговорені постери до Декларації відповідальності, що розміщенні в онлайн-галереї https://posters.bhfamily.org/. Також розглянуто чек-лист відповідальних дій і кожен учень обрав для себе, ті вчинки, на які завжди не вистачає часу…

#тихий_фестиваль_відповідальності. https://bhfamily.org/

Сьогодні, 2 вересня, в гуртожитку ДНЗ ” Чортківське ВПУ” вихователь Світлана Волощук провела надзвичайно важливий урок державності на тему: “Жовто-блакитне серце ніколи не здається”. Під час заняття говорили про силу духу, незламність та важливість патріотизму. Це був час, коли учні змогли ще раз усвідомити, що національні символи не просто кольори, а відображення характеру українського народу […]

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x