Інтернет на користь

30 травня 2024 року в рамках “Методичного марафону 2023-2024” у ДНЗ “Чортківське ВПУ” засідання методичної комісії кухарських професій на тему: “Інтернет на користь”.
Цей захід став справжньою скарбницею знань та нових ідей для педагогів. Формат методичної вітальні сприяв жвавому обміну думками та досвідом щодо ефективного використання інтернету в освітньому процесі, професійній діяльності та розвитку особистості.
Педагоги глибоко занурилися у світ сучасних технологій, досліджуючи:
📎 підходи та інструменти для впровадження інтернету в закладах ресторанного господарства;
📎 переваги та недоліки використання інтернету в навчальному процесі;
📎 сайти для самоосвіти та обміну досвідом;
📎 Інтернет-платформи для навчальних цілей.
Особливу увагу було приділено:
📎 досвіду використання інноваційних технологій в галузі кулінарії;
📎 створенню електронних презентацій та навчальних матеріалів за допомогою штучного інтелекту;
📎 залученню здобувачів освіти до створення цікавих проектів.
Завдяки активній участі та плідній дискусії, учасники засідання отримали цінні знання та навички, які допоможуть їм зробити освітній процес більш динамічним, цікавим та ефективним.
Це засідання стало яскравим прикладом того, як інтернет може слугувати потужним інструментом для розвитку освіти та професійної майстерності.

Сьогодні, 2 вересня, в гуртожитку ДНЗ ” Чортківське ВПУ” вихователь Світлана Волощук провела надзвичайно важливий урок державності на тему: “Жовто-блакитне серце ніколи не здається”. Під час заняття говорили про силу духу, незламність та важливість патріотизму. Це був час, коли учні змогли ще раз усвідомити, що національні символи не просто кольори, а відображення характеру українського народу […]

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x