12.02.2025р.майстер в/н Ольга РУДИК провела урок на тему:
“Холодні страви та закуски з м’яса. Завиванці з м’яса птиці”. Холодні закуски – це важлива частина кулінарного мистецтва, яка дозволяє створювати смачні, естетично привабливі та зручні в подачі страви.
Мета уроку:
Ознайомити учнів із технологією приготування холодних закусок з м’яса, зокрема завиванців з м’яса птиці, навчити правильним технікам обробки м’яса, формування та приготування завиванців, розвинути навички безпечної роботи з кухонним інвентарем і дотримання санітарно-гігієнічних норм під час приготування холодних страв, сприяти творчому підходу у виборі начинок та оформленні готової страви. Всі поставлені на початку уроку завдання вдалося реалізувати на високому професійному рівні.
20.02.2025
Холодні страви та закуски з м’яса. Завиванці з м’яса птиці
