Холодні страви та закуски з м’яса. Завиванці з м’яса птиці

12.02.2025р.майстер в/н Ольга РУДИК провела урок на тему: “Холодні страви та закуски з м’яса. Завиванці з м’яса птиці”. Холодні закуски – це важлива частина кулінарного мистецтва, яка дозволяє створювати смачні, естетично привабливі та зручні в подачі страви.
Мета уроку:
Ознайомити учнів із технологією приготування холодних закусок з м’яса, зокрема завиванців з м’яса птиці, навчити правильним технікам обробки м’яса, формування та приготування завиванців, розвинути навички безпечної роботи з кухонним інвентарем і дотримання санітарно-гігієнічних норм під час приготування холодних страв, сприяти творчому підходу у виборі начинок та оформленні готової страви. Всі поставлені на початку уроку завдання вдалося реалізувати на високому професійному рівні.

Презентація професій кухар, кондитер, офіціант, бармен Показовий урок-виставка на тему: «Гарячі бутерброди» Степанія ШЕВЧУК Показовий урок-виставка на тему: «Приготування сучасних кондитерських виробів» Уляна СИДОР ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ДНЗ «ЧОРТКІВСЬКЕ ВПУ» – КРОК ДО УСПІШНОГО МАЙБУТНЬОГО! 28 лютого 2025 року у ДНЗ «Чортківське ВПУ» відбувся День відкритих дверей – подія, що стала справжнім святом для […]

Тісна і дружня співпраця із роботодавцями міста Чорткова завжди в пріоритеті в ДНЗ “Чортківське ВПУ”. 24.02.2025 року здобувачі освіти з професій кухар, офіціант, бармен, кондитер та викладач Надія Садовська, майстер виробничого навчання Галина Бомбар відвідали чудову родину закладів ресторанного господарства “Сова” і піцерію-пастерію “Помідора”. Цікава і насичена розповідь адміністрації про роботу, меню закладів, роботу бармена, […]

20.02.2025 року в ДНЗ “Чортківське ВПУ” проведено показовий урок виробничого навчання на тему: “Сервірування столу” з професії офіціант в групі 24. Майстер виробничого навчання Галина Бомбар продемонструвала здобувачам освіти підготовку столового і скляного посуду, білизни, столових приборів, наголосила на дотриманні правильної послідовності сервірування. Особливої уваги заслуговує складання серветок та декорування квітами при сервіруванні столу. Здобувачі […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x