Показовий бінарний урок з історії України та виробничого навчання на тему: “Життя трьох народів в ХІХ ст. в м. Чортків”

16 лютого майстер виробничого навчання Лілія БОЙКО і викладач Юрій ШАМРИЛО провели показовий бінарний урок з історії України та виробничого навчання на тему: “Життя трьох народів в ХІХ ст. в м. Чортків” для здобувачів освіти групи № 14 з професії “Кухар”.

Учасник уроку мали змогу поринути в неймовірно цікавий світ культури Чортківщини, де в різні епохи жили єврейська, польська та українська національності, почерпнути знання про здорову їжу, ознайомитися із походженням національних кухонь та автентичністю страв цих народів.

Колорит приготовлених страв вражає.

Класний керівник Наталія Феріон провела сьогодні захоплюючу виховну годину на тему “Вплив алкоголю на організм та роботу водія”. Було надзвичайно цікаво та корисно дізнатися більше про цю важливу тему. Дякуємо за цінні знання та увагу до нашої безпеки на дорозі!

Година Землі

У рамках засідання секції географії Малої Академії Наук, викладачем географії Світланою Волощук проведено виховний захід, присвячений підтримці нашої прекрасної планети. Учасники заходу дізналися про важливість збереження природи, вплив змін клімату та шляхи зменшення вуглецевого сліду.

В рамках тижня читання військової поезії, головою методичної комісії класних керівників, вихователів та керівників гурків, організована літературно-мистецька композиція.Педагогічний колектив ДНЗ “Чортківське ВПУ” зібрався разом для важливої справи – ми взяли участь у марафоні читання військової поезії 2024!Під час читання віршів педагоги відкрили для себе світ захоплюючих та надзвичайно важливих творів, які несуть в собі дух […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x