Позаковий урок з предмета “Кулінарний дизайн”

В Державному навчальному закладі “Чортківське вище професійне училище” тривають цікаві та змістовні заходи кухарських професій.

12.02.2024 року викладач Надія Садовська провела показовий урок з предмета “Кулінарний дизайн” на тему: “Декорування страв”.

В ході заходу здобувачі освіти групи №16 з професії “Кухар”:

– вивчили сучасне декорування страв;

– ознайомилися зі: способами оформлення, видами композицій, презентаціями страв, незвичною подачею, а також трендами меню;

– розглянули методи використання інноваційних технологій в закладах ресторанного господарства.

В кухарських професіях надзвичайно важливо

використовувати отримані знання з теоретичного навчання в практичній діяльності.

Здобувачі освіти на уроці створили декорування з фруктів та овочів на дитячу тематику, акцентуючи увагу на здорове харчування дітей. Успіхів та творчого натхнення майбутнім кухарям!

Проєкт EDUP продовжує системно розширювати освітню пропозицію для закладів професійної освіти україни, зокрема — шляхом впровадження практико-орієнтованих програм підвищення кваліфікації для викладачів і майстрів виробничого навчання. Одним із прикладів такої роботи стала ii навчально-практична конференція “сучасні технології в облицюванні плиткою!”, яку проєкт організував і провів у 25 березня 2025 року у м.києві.  Майстри виробничого навчання: Іван Рудик, Руслан Дубик і […]

Презентація професій кухар, кондитер, офіціант, бармен Показовий урок-виставка на тему: «Гарячі бутерброди» Степанія ШЕВЧУК Показовий урок-виставка на тему: «Приготування сучасних кондитерських виробів» Уляна СИДОР ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ДНЗ «ЧОРТКІВСЬКЕ ВПУ» – КРОК ДО УСПІШНОГО МАЙБУТНЬОГО! 28 лютого 2025 року у ДНЗ «Чортківське ВПУ» відбувся День відкритих дверей – подія, що стала справжнім святом для […]

Тісна і дружня співпраця із роботодавцями міста Чорткова завжди в пріоритеті в ДНЗ “Чортківське ВПУ”. 24.02.2025 року здобувачі освіти з професій кухар, офіціант, бармен, кондитер та викладач Надія Садовська, майстер виробничого навчання Галина Бомбар відвідали чудову родину закладів ресторанного господарства “Сова” і піцерію-пастерію “Помідора”. Цікава і насичена розповідь адміністрації про роботу, меню закладів, роботу бармена, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x