Згідно розкладу спортивно – масових заходів на 2023-2024 н.р. За програмою “Пліч-о-пліч” відбувся перший етап змагань серед учнів першого курсу. Між групами 10гр., 11гр., 13гр.
14.02.2024
Першість училища з волейболу

Якщо у вас виникли питання
напишіть нам
14.02.2024
Згідно розкладу спортивно – масових заходів на 2023-2024 н.р. За програмою “Пліч-о-пліч” відбувся перший етап змагань серед учнів першого курсу. Між групами 10гр., 11гр., 13гр.
12.02.2025р.майстер в/н Ольга РУДИК провела урок на тему: “Холодні страви та закуски з м’яса. Завиванці з м’яса птиці”. Холодні закуски – це важлива частина кулінарного мистецтва, яка дозволяє створювати смачні, естетично привабливі та зручні в подачі страви.Мета уроку:Ознайомити учнів із технологією приготування холодних закусок з м’яса, зокрема завиванців з м’яса птиці, навчити правильним технікам обробки […]
12 лютого 2025 року в рамках Дня безпечного Інтернету викладач Віктор Дудяк організував захопливий веб-квест “Безпечний інтернет” для учнів групи №23. Учасники поділилися на дві команди та вирушили на пошуки завдань, розміщених у різних куточках училища. Орієнтуючись за підказками, вони не лише виконували інтерактивні завдання, а й отримували корисні знання про безпеку в мережі. Гра […]
Суть синергії в професійній освіті виникає в ефекті, коли різні елементи освітнього процесу (методи навчання, ресурси, інструменти, знання) взаємодіють так, що результат цієї взаємодії перевищує суму результатів окремих компонентів. Професійна освіта поєднує теоретичні знання з практичними навичками, що дозволяє здобувачам освіти краще адаптуватися до реальних умов роботи.Викладач Марія Паньків та майстер виробничого навчання Анатолій Родзоній […]