Першість з міні-футболу

Напружені ігри та емоції: фінал першості з міні-футболу серед юнаків!В рамках програми “Пліч-о-пліч”, присвяченої Міжнародному дню захисту дітей, під девізом “Рух – це здорово”, у нашому закладі освіти відбувся фінал першості з міні-футболу серед юнаків. Групи училища № 10, 11, 13, 21, 22, 24, 17, 32 – запалили на футбольному полі, продемонструвавши свою майстерність, командний дух та жагу до перемоги. Гра була напруженою та емоційною. Кожна команда прагнула досягти успіху, адже на кону стояла перемога у першості.В результаті запеклої боротьби:

• 3 місце посіла команда групи № 21.

• Срібні медалі здобула команда групи № 10.

• Переможцем першості стала команда групи № 31, яка продемонструвала чудову командну роботу та високий рівень гри.

Вітаємо переможців та призерів! Їхня перемога – це результат наполегливих тренувань, командного духу та прагнення до успіху. Всі учасники першості отримали заряд позитивних емоцій, бадьорого настрою та цінний досвід.Першість з міні-футболу стала справжнім святом спорту та здорового способу життя.Ми пишаємося нашими юнаками та бажаємо їм нових спортивних досягнень!

Сьогодні, 2 вересня, в гуртожитку ДНЗ ” Чортківське ВПУ” вихователь Світлана Волощук провела надзвичайно важливий урок державності на тему: “Жовто-блакитне серце ніколи не здається”. Під час заняття говорили про силу духу, незламність та важливість патріотизму. Це був час, коли учні змогли ще раз усвідомити, що національні символи не просто кольори, а відображення характеру українського народу […]

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x