Перше засідання методичної ради ДНЗ “Чортківське ВПУ”

У ДНЗ «Чортківське ВПУ» відбулося перше засідання методичної  ради, на якому було винесено такі питання порядку денного:

про організацію освітнього процесу в умовах дії правового режиму воєнного стану;  

аналіз роботи методичних комісій 2023-2024 н.р.;

обговорення і затвердження плану роботи І етапу єдиного методичного проєкту «Створення інноваційного середовища, заснованого на синергії сучасних  технологій, з метою розвитку комплексу компетентностей 21 століття та забезпечення успішної адаптації випускників до динамічного ринку праці»;

розгляд положень «Про методичну раду», «Про методичні комісії», «Про методичний кабінет» та ін.;  

розподіл обов`язків між членами методичної ради;

розгляд й аналіз планів роботи обласних методичних об`єднань, творчих груп;  навчальних планів і навчальних програм із базових та спеціальних дисциплін, рекомендацій Міністерства освіти й науки України щодо викладання предметів.

На засіданні методичної ради порушувалися питання професійного мовлення педагогів та використання засобів штучного інтелекту в освітньому процесі. Своєрідною родзинкою засідання стала (не) методична вікторина, відповідаючи на питання якої члени методичної ради мали змогу позмагатися і відчути себе здобувачами освіти.

      За результатами розгляду та обговорень усіх вищезазначених питань були прийняті та ухвалені відповідні рішення.

Сьогодні, 2 вересня, в гуртожитку ДНЗ ” Чортківське ВПУ” вихователь Світлана Волощук провела надзвичайно важливий урок державності на тему: “Жовто-блакитне серце ніколи не здається”. Під час заняття говорили про силу духу, незламність та важливість патріотизму. Це був час, коли учні змогли ще раз усвідомити, що національні символи не просто кольори, а відображення характеру українського народу […]

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x