Навчання педагогічних працівників за програмою «Цифрові інструменти Google для освіти».

Протягом 2022/2023 навчального року члени методичної комісії: Марія ПАНЬКІВ, Андрій БОНДЯ, Іван РУДИК і Руслан ДУБИК, пройшли навчання за програмою «Цифрові інструменти Google для освіти».

Безоплатне навчання організоване Міністерством освіти і науки України за підтримки Google Україна в межах програми “Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти”.

Цифрові інструменти Google дають можливість не тільки розширити можливості використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу, але й компенсують незручності педагогічних працівників, надаючи їм можливість спілкуватись та працювати разом навіть тоді, коли  умови можуть бути далекими від ідеальних.

Сьогодні, 17.04.2024 року, переможниця II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Чортківської філії Тернопільського обласного комунального територіального відділення МАН України Ганна Фочак та науковий керівник Світлана Волощук відвідали навчальний тренінг у Тернопільському національному педагогічному університеті ім. В. Гнатюка. Велика подяка викладачам та організаторам за цінний досвід та підтримку!

Наступним заходом, який відбувся в межах тижня охорони праці та безпеки життєдіяльності, стала екскурсія на виробництво напівфабрикатів у магазин «Галя Балувана». Викладач охорони праці Сергій КАРПИК провів пізнавальний урок-екскурсію для здобувачів освіти групи № 14 на тему: «Санітарія та гігієна праці при виготовлені напівфабрикатів». Керівник відділу Транюк Марія Володимирівна ознайомила учнівську молодь із роботою найбільшої […]

Тиждень охорони праці продовжується, долучившись до нього майстер виробничого навчання Андрій АТАМАНЧУК провів інформаційно-просвітницьку годину «Загрози та небезпеки від вибухонебезпечних предметів». Під час обговорення даної теми майстер в/н звернув увагу молоді на алгоритм дій при виявленні підозрілих об’єктів, а також як замасковують вибухонебезпечні предмети.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x