Методична комісія кухарських професій

Методична комісія кухарських професій – структурний навчально-методичний підрозділ що проводить методичну, навчальну і виховну роботу зі спеціальних дисциплін.

Мета методичної комісії: формування нової генерації високоосвічених фахівців, інтелектуально-розвинутих та творчо мислячих професіоналів.

Основними завданнями методичної комісії є:

  • Посилення уваги до методичного забезпечення навчально-виховного процесу;
  • Впровадження інтерактивних технологій при формуванні компетентного фахівця;
  • Вивчення, узагальнення та використання передового педагогічного досвіду роботи;
  • Формування творчого, активного, освіченого фахівця, здатного реалізувати сучасні вимоги роботодавця;
  • Акумулювання всіх нововведень, які з’являються на ринку освітніх послуг, вивчення їх та впровадження найбільш актуальних та прогресивних.

 

ПЕДАГОГІЧНИЙ СКЛАД


Новини методичної комісії