Методична комісія кухарських професій
Методична комісія кухарських професій – структурний навчально-методичний підрозділ що проводить методичну, навчальну і виховну роботу зі спеціальних дисциплін.
Мета методичної комісії: формування нової генерації високоосвічених фахівців, інтелектуально-розвинутих та творчо мислячих професіоналів.
Основними завданнями методичної комісії є:
- Посилення уваги до методичного забезпечення навчально-виховного процесу;
- Впровадження інтерактивних технологій при формуванні компетентного фахівця;
- Вивчення, узагальнення та використання передового педагогічного досвіду роботи;
- Формування творчого, активного, освіченого фахівця, здатного реалізувати сучасні вимоги роботодавця;
- Акумулювання всіх нововведень, які з’являються на ринку освітніх послуг, вивчення їх та впровадження найбільш актуальних та прогресивних.
ПЕДАГОГІЧНИЙ СКЛАД