Марія Томик підкорює кулінарні вершини!

Випускниця ДНЗ «Чортківське ВПУ» Марія Томик підкорює кулінарні вершини!
З радістю ділимось чудовою новиною!
Наша талановита випускниця, Марія Томик, поділилась своїми кулінарними успіхами на сторінках відомого журналу “Рецепти господині, секрети смачної кухні”.
Марія навчалась на спеціальності «Кухар, кондитер» в Державному навчальному закладі «Чортківське вище професійне училище». Її щира любов до кулінарії, прагнення до творчості та наполеглива праця не залишились без уваги.
Рецепти Марії відзначаються не лише вишуканим смаком, але й оригінальністю подачі та використанням свіжих, сезонних продуктів.
Вся педагогічна команда закладу освіти щиро пишається досягненнями Марії! Її успіх – це чудовий приклад того, чого можна досягти завдяки наполегливості, таланту та щирій любові до своєї справи.
Ми бажаємо Марії ще більших творчих успіхів, цікавих кулінарних експериментів та невичерпного натхнення!
Нехай її талант і знання й надалі радують та надихають людей!

Проєкт EDUP продовжує системно розширювати освітню пропозицію для закладів професійної освіти україни, зокрема — шляхом впровадження практико-орієнтованих програм підвищення кваліфікації для викладачів і майстрів виробничого навчання. Одним із прикладів такої роботи стала ii навчально-практична конференція “сучасні технології в облицюванні плиткою!”, яку проєкт організував і провів у 25 березня 2025 року у м.києві.  Майстри виробничого навчання: Іван Рудик, Руслан Дубик і […]

Презентація професій кухар, кондитер, офіціант, бармен Показовий урок-виставка на тему: «Гарячі бутерброди» Степанія ШЕВЧУК Показовий урок-виставка на тему: «Приготування сучасних кондитерських виробів» Уляна СИДОР ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ДНЗ «ЧОРТКІВСЬКЕ ВПУ» – КРОК ДО УСПІШНОГО МАЙБУТНЬОГО! 28 лютого 2025 року у ДНЗ «Чортківське ВПУ» відбувся День відкритих дверей – подія, що стала справжнім святом для […]

Тісна і дружня співпраця із роботодавцями міста Чорткова завжди в пріоритеті в ДНЗ “Чортківське ВПУ”. 24.02.2025 року здобувачі освіти з професій кухар, офіціант, бармен, кондитер та викладач Надія Садовська, майстер виробничого навчання Галина Бомбар відвідали чудову родину закладів ресторанного господарства “Сова” і піцерію-пастерію “Помідора”. Цікава і насичена розповідь адміністрації про роботу, меню закладів, роботу бармена, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x