Кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.
Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — розробка і створення нових страв. Висококваліфікований кухар може також займатися індивідуальною трудовою діяльністю, створити власну структуру з виготовлення та реалізації продукції в закладах ресторанного господарства. Саме такі важливі якості прищеплюються здобувачам під час навчання в нашому навчальному закладі. Гарний кухар сьогодні – це творець, справжній ювелір, що створює кулінарні коштовності.

Проєкт EDUP продовжує системно розширювати освітню пропозицію для закладів професійної освіти україни, зокрема — шляхом впровадження практико-орієнтованих програм підвищення кваліфікації для викладачів і майстрів виробничого навчання. Одним із прикладів такої роботи стала ii навчально-практична конференція “сучасні технології в облицюванні плиткою!”, яку проєкт організував і провів у 25 березня 2025 року у м.києві.  Майстри виробничого навчання: Іван Рудик, Руслан Дубик і […]

Презентація професій кухар, кондитер, офіціант, бармен Показовий урок-виставка на тему: «Гарячі бутерброди» Степанія ШЕВЧУК Показовий урок-виставка на тему: «Приготування сучасних кондитерських виробів» Уляна СИДОР ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ДНЗ «ЧОРТКІВСЬКЕ ВПУ» – КРОК ДО УСПІШНОГО МАЙБУТНЬОГО! 28 лютого 2025 року у ДНЗ «Чортківське ВПУ» відбувся День відкритих дверей – подія, що стала справжнім святом для […]

Тісна і дружня співпраця із роботодавцями міста Чорткова завжди в пріоритеті в ДНЗ “Чортківське ВПУ”. 24.02.2025 року здобувачі освіти з професій кухар, офіціант, бармен, кондитер та викладач Надія Садовська, майстер виробничого навчання Галина Бомбар відвідали чудову родину закладів ресторанного господарства “Сова” і піцерію-пастерію “Помідора”. Цікава і насичена розповідь адміністрації про роботу, меню закладів, роботу бармена, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x