Екскурсія на виробництво напівфабрикатів у магазин «Галя Балувана».

Наступним заходом, який відбувся в межах тижня охорони праці та безпеки життєдіяльності, стала екскурсія на виробництво напівфабрикатів у магазин «Галя Балувана». Викладач охорони праці Сергій КАРПИК провів пізнавальний урок-екскурсію для здобувачів освіти групи № 14 на тему: «Санітарія та гігієна праці при виготовлені напівфабрикатів».
Керівник відділу Транюк Марія Володимирівна ознайомила учнівську молодь із роботою найбільшої в Україні мережі магазинів домашніх напівфабрикатів, які виготовляються безпосередньо у закладах за склом і можуть бути швидко приготовлені вдома. Також звернула увагу на технологію приготування напівфабрикатів та правила використання новітнього обладнання.
Під час захоплюючої екскурсії здобувачі освіти обговорили з викладачем охорони праці ймовірні шкідливі фактори та засоби захисту від них, фізіологію праці та необхідність дотримання виробничої санітарії і гігієни праці при виготовленні напівфабрикатів.
Екскурсія була цікавою та пізнавальною .
Дякуємо керівнику Чортківського відділення «Галя Балувана» Транюк Марії Володимирівні за теплий прийом та співпрацю.

Сьогодні, 2 вересня, в гуртожитку ДНЗ ” Чортківське ВПУ” вихователь Світлана Волощук провела надзвичайно важливий урок державності на тему: “Жовто-блакитне серце ніколи не здається”. Під час заняття говорили про силу духу, незламність та важливість патріотизму. Це був час, коли учні змогли ще раз усвідомити, що національні символи не просто кольори, а відображення характеру українського народу […]

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x