Тренінг для керівництва закладів професійної (професійно-технічної) освіти

З 16 по 19 серпня 2022 року заступник директора з навчально-виробничої роботи Державного навчального закладу «Чортківське вище професійне училище» Світлана ВІЗНЮК взяла участь у тренінгу для керівництва закладів професійної (професійно-технічної) освіти, організатором якого стала Швейцарська фундація технічного співробітництва з розвитку «Свісконтакт» в межах проєкту “Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні”.

Тренінг «Бізнес-планування як інструмент сучасного управління закладами профтехосвіти» включав такі теми «Креативне вирішення проблем», «Комунікація з бізнесом», «Правова грамотність» (як підготуватись до судового засідання, перевірки), «Елементи бізнес плану».

Тренерам вдалося створити творче середовище, у якому кожен відчув себе невід’ємною ланкою цілісного механізму. Ця зустріч – позитивний заряд, що надихає розвиватися, працювати у визначеному напрямку і гідно сприймати виклики, задля досягнення поставленої цілі.

Презентація професій кухар, кондитер, офіціант, бармен Показовий урок-виставка на тему: «Гарячі бутерброди» Степанія ШЕВЧУК Показовий урок-виставка на тему: «Приготування сучасних кондитерських виробів» Уляна СИДОР ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ДНЗ «ЧОРТКІВСЬКЕ ВПУ» – КРОК ДО УСПІШНОГО МАЙБУТНЬОГО! 28 лютого 2025 року у ДНЗ «Чортківське ВПУ» відбувся День відкритих дверей – подія, що стала справжнім святом для […]

Тісна і дружня співпраця із роботодавцями міста Чорткова завжди в пріоритеті в ДНЗ “Чортківське ВПУ”. 24.02.2025 року здобувачі освіти з професій кухар, офіціант, бармен, кондитер та викладач Надія Садовська, майстер виробничого навчання Галина Бомбар відвідали чудову родину закладів ресторанного господарства “Сова” і піцерію-пастерію “Помідора”. Цікава і насичена розповідь адміністрації про роботу, меню закладів, роботу бармена, […]

20.02.2025 року в ДНЗ “Чортківське ВПУ” проведено показовий урок виробничого навчання на тему: “Сервірування столу” з професії офіціант в групі 24. Майстер виробничого навчання Галина Бомбар продемонструвала здобувачам освіти підготовку столового і скляного посуду, білизни, столових приборів, наголосила на дотриманні правильної послідовності сервірування. Особливої уваги заслуговує складання серветок та декорування квітами при сервіруванні столу. Здобувачі […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x