Санітарія та гігієна праці при виготовлені напівфабрикатів

Наступним заходом, який відбувся в межах тижня охорони праці та безпеки життєдіяльності, стала екскурсія на виробництво напівфабрикатів у магазин «Галя Балувана». Викладач охорони праці Сергій КАРПИК провів пізнавальний урок-екскурсію для здобувачів освіти групи № 14 на тему: «Санітарія та гігієна праці при виготовлені напівфабрикатів». Керівник відділу Транюк Марія Володимирівна ознайомила учнівську молодь із роботою найбільшої в Україні мережі магазинів домашніх напівфабрикатів, які виготовляються безпосередньо у закладах за склом і можуть бути швидко приготовлені вдома. Також звернула увагу на технологію приготування напівфабрикатів та правила використання новітнього обладнання.Під час захоплюючої екскурсії здобувачі освіти обговорили з викладачем охорони праці ймовірні шкідливі фактори та засоби захисту від них, фізіологію праці та необхідність дотримання виробничої санітарії і гігієни праці при виготовленні напівфабрикатів.Екскурсія була цікавою та пізнавальною .Дякуємо керівнику Чортківського відділення «Галя Балувана» Транюк Марії Володимирівні за теплий прийом та співпрацю.

30 квітня 2025 року в ДНЗ “Чортківське ВПУ” відбулася неймовірно важлива зустріч з людиною, яка сьогодні тримає щит нашої свободи — Андрієм СЕЛІВЕРСТОВИМ, Начальником розвідки Першого окремого штурмового полку імені Героя України Дмитра КОЦЮБАЙЛА (“Да Вінчі”). Андрій Селіверстов — Захисник України, воїн нового покоління — поділився з учнями безцінним досвідом про те, як сучасні технології […]

16 квітня 2025 року Віктор ДУДЯК, разом із майстрами в/н Лілею ГУКАЛЮК та Володимиром ЗЕЛІНСЬКИМ провели натхненний майстер-клас “Лемківська писанка” для учнів 23 групи. Захід став не лише творчим уроком, а й важливим жестом підтримки українських культурних традицій у непростий для країни час. Під керівництвом пана Віктора учні ознайомилися з особливостями лемківської писанки — її […]

Сьогодні в нашому навчальному закладі відбулося чергове засідання методичної ради. На порядку денному стояли такі питання:1.Звіт про атестацію педпрацівників закладу в 2024-2025 н.р. Обговорення методичної розробки майстра з в/н Овсяник О.І. «Наочний посібник з професії бармен ІV розряду». Участь випускників училища в НМТ – 2025. Інноваційні технології в навчально-виховному процесі (у рамках роботи над І […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x