Про візит до Піцерії-пастерії Помідора

3 червня 2024 року здобувачі освіти галузі громадського харчування Державного навчального закладу “Чортківське вище професійне училище”, спільно з майстрами виробничого навчання Зоряною СЕМЧИШИН і Оксаною ОВСЯНИК, здійснили незабутній візит до Піцерії-пастерії Помідора, що у м. Чортків.
Цей візит був не просто екскурсією, а й мав на меті чітко окреслені освітні цілі:
– ознайомитися з вимогами, які ставляться до професіоналів у сфері громадського харчування;
– на власні очі побачити сучасне обладнання та умови праці на реальному виробництві;
– перейняти досвід досвідчених майстрів своєї справи.
Працівники Піцерії-пастерії Помідора не лише щиро й гостинно прийняли наших студентів, а й організували для них неперевершені майстер-класи . Здобувачі освіти мали можливість не лише побачити, як працюють професіонали на сучасному високотехнологічному кухарському приладді, а й спробувати свої сили під керівництвом досвідчених майстрів
Візит до Піцерії-пастерії Помідора став для наших здобувачів освіти справжнім святом знань і професійного натхнення. Ми щиро вдячні керівництву та колективу за цю неперевершену подію, яка, без сумніву, стане цінним досвідом у житті кожного здобувача освіти.
Цей візит ще раз підтвердив, що співпраця з реальними виробничими підприємствами – це запорука якісної освіти та підготовки майбутніх фахівців.

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Випускниця ДНЗ «Чортківське ВПУ» Марія Томик підкорює кулінарні вершини!З радістю ділимось чудовою новиною!Наша талановита випускниця, Марія Томик, поділилась своїми кулінарними успіхами на сторінках відомого журналу “Рецепти господині, секрети смачної кухні”.Марія навчалась на спеціальності «Кухар, кондитер» в Державному навчальному закладі «Чортківське вище професійне училище». Її щира любов до кулінарії, прагнення до творчості та наполеглива праця не […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x