Профілактика наркоманії серед підлітків

08.04.2024 року для учнів, які проживають в гуртожитку ДНЗ «Чортківське ВПУ», проведений виховний захід на тему “Профілактика наркоманії серед підлітків”. Підготувавита провів даний захід вихователь Ожга Василь.
Підліткам було пояснено, що наркоманія – це не лише серйозне захворювання, але й надзвичайно небезпечне соціальне явище, що поширюється по всьому світу, в тому числі й в Україні. Особливо часто до вживання наркотиків залучаються молоді люди. Зловживання наркотиками веде до погіршення здоров’я, деградації особистості та втрати соціального статусу. Проблема вживання наркотиків серед молоді є актуальною для сучасного суспільства, і на сьогодні її вважають соціальною проблемою.
Основною метою проведеного заходу було показати підліткам небезпеку вживання наркотичних речовин, міру юридичної відповідальності за такі правопорушення та її медико-соціальні наслідки, оскільки наркоманія вже давно досягла масштабів епідемії. Її поширення відбувається швидше, ніж приймаються заходи щодо боротьби з цим страшним явищем.

Сьогодні, 2 вересня, в гуртожитку ДНЗ ” Чортківське ВПУ” вихователь Світлана Волощук провела надзвичайно важливий урок державності на тему: “Жовто-блакитне серце ніколи не здається”. Під час заняття говорили про силу духу, незламність та важливість патріотизму. Це був час, коли учні змогли ще раз усвідомити, що національні символи не просто кольори, а відображення характеру українського народу […]

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x