Показовий урок на тему: « Приготування піци»

11.02.2025 р. в ДНЗ “Чортківське ВПУ” завітали гості – учні та педагоги шкіл сіл Чорнокінці, Пробіжна, Колиндяни, Нагірянка і Ягільниця на нетрадиційний урок виробничого навчання – свято піци. Здобувачі освіти групи №44 з професії кухар і майстер виробничого навчання Зоряна Семчишин ретельно підготували найрізноманітніші відомості про походження, види, особливості інгредієнтів, секрети приготування піци, набуваючи та розвиваючи професійні компетенції. Піца – найулюбленіша страва світу, яку готують креативні піцайоло – справжні професіонали.   Кожен шматочок не просто неймовірна смакота, чудове поєднання ідеального тіста, начинки і сиру, а справжній витвір мистецтва. І свій досвід майбутні кухарі та піцайоло здобувають шляхом великої праці – навчання, розуміння процесів, поєднання смаків, досягнення гарних результатів з приготування піци.

Приготування піци продемонстрували професійні піцайоло, котрі працюють в піцерії-пастерії “Помідора” – один із кращих закладів міста Чорткова, випускник училища Зенюк Олександр і учень Рогатинський Назар. Вони продемонстрували надзвичайно захоплюючий процес приготування піци.

Майстер Зоряна Семчишин розповіла про випускників училища, котрі встановили рекорд з приготування найбільшої піци в місті Чорткові, присутні побачили відео цієї події. Зокрема почули розповідь про успішного піцайоло – випускника ДНЗ “Чортківське ВПУ” Віталія Колошиця, котрий є “затятий кухар”, досвідчений і справжній професіонал, волонтер, який готує смачні піци для українських воїнів.

16 квітня 2025 року Віктор ДУДЯК, разом із майстрами в/н Лілею ГУКАЛЮК та Володимиром ЗЕЛІНСЬКИМ провели натхненний майстер-клас “Лемківська писанка” для учнів 23 групи. Захід став не лише творчим уроком, а й важливим жестом підтримки українських культурних традицій у непростий для країни час. Під керівництвом пана Віктора учні ознайомилися з особливостями лемківської писанки — її […]

Сьогодні в нашому навчальному закладі відбулося чергове засідання методичної ради. На порядку денному стояли такі питання:1.Звіт про атестацію педпрацівників закладу в 2024-2025 н.р. Обговорення методичної розробки майстра з в/н Овсяник О.І. «Наочний посібник з професії бармен ІV розряду». Участь випускників училища в НМТ – 2025. Інноваційні технології в навчально-виховному процесі (у рамках роботи над І […]

Проєкт EDUP продовжує системно розширювати освітню пропозицію для закладів професійної освіти україни, зокрема — шляхом впровадження практико-орієнтованих програм підвищення кваліфікації для викладачів і майстрів виробничого навчання. Одним із прикладів такої роботи стала ii навчально-практична конференція “сучасні технології в облицюванні плиткою!”, яку проєкт організував і провів у 25 березня 2025 року у м.києві.  Майстри виробничого навчання: Іван Рудик, Руслан Дубик і […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x