Позаковий урок з предмета “Кулінарний дизайн”

В Державному навчальному закладі “Чортківське вище професійне училище” тривають цікаві та змістовні заходи кухарських професій.

12.02.2024 року викладач Надія Садовська провела показовий урок з предмета “Кулінарний дизайн” на тему: “Декорування страв”.

В ході заходу здобувачі освіти групи №16 з професії “Кухар”:

– вивчили сучасне декорування страв;

– ознайомилися зі: способами оформлення, видами композицій, презентаціями страв, незвичною подачею, а також трендами меню;

– розглянули методи використання інноваційних технологій в закладах ресторанного господарства.

В кухарських професіях надзвичайно важливо

використовувати отримані знання з теоретичного навчання в практичній діяльності.

Здобувачі освіти на уроці створили декорування з фруктів та овочів на дитячу тематику, акцентуючи увагу на здорове харчування дітей. Успіхів та творчого натхнення майбутнім кухарям!

Сьогодні, 2 вересня, в гуртожитку ДНЗ ” Чортківське ВПУ” вихователь Світлана Волощук провела надзвичайно важливий урок державності на тему: “Жовто-блакитне серце ніколи не здається”. Під час заняття говорили про силу духу, незламність та важливість патріотизму. Це був час, коли учні змогли ще раз усвідомити, що національні символи не просто кольори, а відображення характеру українського народу […]

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x