Незабутні гастрономічні традиції України. Різдвяне кулінарне диво.

Вітаємо, друзі! Маємо чудову новину.
Стали відомі підсумки Всеукраїнського гастрономічного відео конкурсу «Незабутні гастрономічні традиції України. Різдвяне кулінарне диво».
У нас є чудові здобутки
Пишаємося вами Ольга ВАСИЛИШИН і Степанія ШЕВЧУК


Організатори конкурсу Громадська організація «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра», Громадська Спілка «GASTRO CLUB» та навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області.
🔥 Мета конкурсу:
📍 Залучити здобувачів освіти, майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-теоретичної підготовки до приготування страв української кухні.
📍 Дати можливість для охочих поділитись з мешканцями України своїми регіональними або всеукраїнськими рецептами для збереження та передачі гастрономічної спадщини України.
📍 Донести жителям України та Європи гастрономічні та кулінарні традиції України.
📍 Верстка електронної версії книги «Гастрономічний код нації»

Презентація професій кухар, кондитер, офіціант, бармен Показовий урок-виставка на тему: «Гарячі бутерброди» Степанія ШЕВЧУК Показовий урок-виставка на тему: «Приготування сучасних кондитерських виробів» Уляна СИДОР ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ДНЗ «ЧОРТКІВСЬКЕ ВПУ» – КРОК ДО УСПІШНОГО МАЙБУТНЬОГО! 28 лютого 2025 року у ДНЗ «Чортківське ВПУ» відбувся День відкритих дверей – подія, що стала справжнім святом для […]

Тісна і дружня співпраця із роботодавцями міста Чорткова завжди в пріоритеті в ДНЗ “Чортківське ВПУ”. 24.02.2025 року здобувачі освіти з професій кухар, офіціант, бармен, кондитер та викладач Надія Садовська, майстер виробничого навчання Галина Бомбар відвідали чудову родину закладів ресторанного господарства “Сова” і піцерію-пастерію “Помідора”. Цікава і насичена розповідь адміністрації про роботу, меню закладів, роботу бармена, […]

20.02.2025 року в ДНЗ “Чортківське ВПУ” проведено показовий урок виробничого навчання на тему: “Сервірування столу” з професії офіціант в групі 24. Майстер виробничого навчання Галина Бомбар продемонструвала здобувачам освіти підготовку столового і скляного посуду, білизни, столових приборів, наголосила на дотриманні правильної послідовності сервірування. Особливої уваги заслуговує складання серветок та декорування квітами при сервіруванні столу. Здобувачі […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x