Незабутні гастрономічні традиції України. Різдвяне кулінарне диво.

Вітаємо, друзі! Маємо чудову новину.
Стали відомі підсумки Всеукраїнського гастрономічного відео конкурсу «Незабутні гастрономічні традиції України. Різдвяне кулінарне диво».
У нас є чудові здобутки
Пишаємося вами Ольга ВАСИЛИШИН і Степанія ШЕВЧУК


Організатори конкурсу Громадська організація «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра», Громадська Спілка «GASTRO CLUB» та навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області.
🔥 Мета конкурсу:
📍 Залучити здобувачів освіти, майстрів виробничого навчання, викладачів професійно-теоретичної підготовки до приготування страв української кухні.
📍 Дати можливість для охочих поділитись з мешканцями України своїми регіональними або всеукраїнськими рецептами для збереження та передачі гастрономічної спадщини України.
📍 Донести жителям України та Європи гастрономічні та кулінарні традиції України.
📍 Верстка електронної версії книги «Гастрономічний код нації»

30 квітня 2025 року в ДНЗ “Чортківське ВПУ” відбулася неймовірно важлива зустріч з людиною, яка сьогодні тримає щит нашої свободи — Андрієм СЕЛІВЕРСТОВИМ, Начальником розвідки Першого окремого штурмового полку імені Героя України Дмитра КОЦЮБАЙЛА (“Да Вінчі”). Андрій Селіверстов — Захисник України, воїн нового покоління — поділився з учнями безцінним досвідом про те, як сучасні технології […]

16 квітня 2025 року Віктор ДУДЯК, разом із майстрами в/н Лілею ГУКАЛЮК та Володимиром ЗЕЛІНСЬКИМ провели натхненний майстер-клас “Лемківська писанка” для учнів 23 групи. Захід став не лише творчим уроком, а й важливим жестом підтримки українських культурних традицій у непростий для країни час. Під керівництвом пана Віктора учні ознайомилися з особливостями лемківської писанки — її […]

Сьогодні в нашому навчальному закладі відбулося чергове засідання методичної ради. На порядку денному стояли такі питання:1.Звіт про атестацію педпрацівників закладу в 2024-2025 н.р. Обговорення методичної розробки майстра з в/н Овсяник О.І. «Наочний посібник з професії бармен ІV розряду». Участь випускників училища в НМТ – 2025. Інноваційні технології в навчально-виховному процесі (у рамках роботи над І […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x