Наші здобутки

Державний навчальний заклад «Чортківське вище професійне училище» СТАВ ПРИЗЕРОМ Всеукраїнської конференції «Бізнес-планування як інструмент сучасного управління закладами профтехосвіти».

Протягом серпня-жовтня 2022 року колектив Державного навчального закладу «Чортківське вище професійне училище» працював над розробкою бізнес-плану.

У процесі роботи було сформовано стратегічну ціль, визначено «стовпи» стратегічної цілі, проведено аналіз сукупності зовнішніх факторів, SWOT аналіз (виділено свої внутрішні сильні і слабкі сторони, а також зовнішні можливості та загрози), згенеровано ініціативи, проведено аналіз стейкхолдерів, створено комунікаційний план для взаємодії, тощо.

25 жовтня 2022 року заступник директора з навчально-виробничої роботи Світлана ВІЗНЮК, в рамках Всеукраїнської конференції «Бізнес-планування як інструмент сучасного управління закладами профтехосвіти», презентувала бізнес план у відповідності до обраної закладом освіти стратегічної цілі: «Створити освітнє середовище, орієнтоване на підготовку висококваліфікованого, конкурентоспроможного випускника закладу професійної (професійно-технічної) освіти, здатного успішно освоювати нові професійні компетентності, а також гнучко і динамічно реагувати на зміни сучасного ринку праці».

За підсумками фінальної презентації, Державний навчальний заклад «Чортківське вище професійне училище» став призером, зайняв ІІІ місце і отримав сертифікат на 500$ (20 000 грн.) на розвиток матеріальної бази.

Захід організований Проєктом «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні» (EdUP), впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва (SDC), ТОВ «Геберіт Трейдинг» і виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку «Свісконтакт» за підтримки МОН.

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Випускниця ДНЗ «Чортківське ВПУ» Марія Томик підкорює кулінарні вершини!З радістю ділимось чудовою новиною!Наша талановита випускниця, Марія Томик, поділилась своїми кулінарними успіхами на сторінках відомого журналу “Рецепти господині, секрети смачної кухні”.Марія навчалась на спеціальності «Кухар, кондитер» в Державному навчальному закладі «Чортківське вище професійне училище». Її щира любов до кулінарії, прагнення до творчості та наполеглива праця не […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x