Марія Томик підкорює кулінарні вершини!

Випускниця ДНЗ «Чортківське ВПУ» Марія Томик підкорює кулінарні вершини!
З радістю ділимось чудовою новиною!
Наша талановита випускниця, Марія Томик, поділилась своїми кулінарними успіхами на сторінках відомого журналу “Рецепти господині, секрети смачної кухні”.
Марія навчалась на спеціальності «Кухар, кондитер» в Державному навчальному закладі «Чортківське вище професійне училище». Її щира любов до кулінарії, прагнення до творчості та наполеглива праця не залишились без уваги.
Рецепти Марії відзначаються не лише вишуканим смаком, але й оригінальністю подачі та використанням свіжих, сезонних продуктів.
Вся педагогічна команда закладу освіти щиро пишається досягненнями Марії! Її успіх – це чудовий приклад того, чого можна досягти завдяки наполегливості, таланту та щирій любові до своєї справи.
Ми бажаємо Марії ще більших творчих успіхів, цікавих кулінарних експериментів та невичерпного натхнення!
Нехай її талант і знання й надалі радують та надихають людей!

Конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти ДНЗ «Чортківське ВПУ» з професії «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування». Даний конкурс проведений у рамках реалізації проєкту «Публічно- приватне партнерство для поліпшення професійної освіти в Україні», який впроваджений за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва, ТОВ «Геберіт Трейдінг», ТОВ “Сіка Україна” та виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва […]

18 жовтня учні ДНЗ “Чортківське ВПУ” мали можливість стати учасниками молодіжного форуму “ВАЙБ” у Львові.Ярмарок професій, знайомства з роботодавцями та їх пропозиціями, концерт, розваги. ВАЙБ – це чудовий обмін досвідом та усвідомлення важливості власної професії, орієнтація у запитах регіонального та Українського ринку праці. Багато вражень та нових знайомств.

В рамках роботи місяця будівельних професій викладач Марія Паньків провела показовий урок на тему: «Класифікація та застосування шпаклівок», мета якого полягала в ознайомленні учнів із видами шпаклівок, способом приготування та типовими помилками, які виникають під час приготування суміші. Також під час уроку здобувачі освіти поринули в історичне минуле застосування шпаклівок. Вчитель вдало організував роботу в […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x