Майстер-клас “Використання штучного інтелекту в освітньому процесі”

13.05.2024 року, в рамках «Методичного марафону – 2024», педагогічні працівники Державного навчального закладу «Чортківське вище професійне училище» стали учасниками майстер-класу “Використання штучного інтелекту в освітньому процесі”.

В ході заходу, педагоги:
✔️ознайомилися з основними поняттями та можливостями штучного інтелекту в освіті;
✔️дізналися про практичні приклади використання ШІ в освітньому процесі;
✔️навчилися використовувати інструменти ШІ для створення навчальних матеріалів та оцінювання знань здобувачів освіти;
✔️обговорили виклики та перспективи використання ШІ в освіті.

Спікер майстер-класу Віктор ДУДЯК, викладач комп’ютерних наук закладу освіти, поділився з учасниками своїм досвідом використання ШІ в освітньому процесі.

Сильні сторони майстер-класу:

Актуальність теми: Штучний інтелект стрімко розвивається й дедалі більше впливає на різні сфери життя, зокрема й на освіту. Тому тема майстер-класу є дуже актуальною й цікавою для широкого кола слухачів.

Якість подання матеріалу: Спікер майстерно володів темою та зміг чітко й зрозуміло донести до слухачів складні поняття, пов’язані зі штучним інтелектом. Він використовував різноманітні методи подання інформації, що зробило майстер-клас динамічним та цікавим.

Практична цінність: На майстер-класі слухачі не лише отримали теоретичні знання про штучний інтелект, але й навчилися використовувати його в освітньому процесі. Ведучий продемонстрував, як можна використовувати штучний інтелект для персоналізації навчання, автоматизації рутинних завдань, оцінювання знань учнів та багато іншого.

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Випускниця ДНЗ «Чортківське ВПУ» Марія Томик підкорює кулінарні вершини!З радістю ділимось чудовою новиною!Наша талановита випускниця, Марія Томик, поділилась своїми кулінарними успіхами на сторінках відомого журналу “Рецепти господині, секрети смачної кухні”.Марія навчалась на спеціальності «Кухар, кондитер» в Державному навчальному закладі «Чортківське вище професійне училище». Її щира любов до кулінарії, прагнення до творчості та наполеглива праця не […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x