Майбутні майстри кондитерської справи продемонстрували свої таланти!

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи.
В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:
✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;
✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм під час приготування кондитерських виробів;
✅ практичні навички роботи з різними видами інструментів та обладнанням, що використовується в кондитерському виробництві;
✅ креативний підхід та художній смак при оформленні та декоруванні кондитерських виробів.
✅ здатність працювати самостійно та в команді, дотримуючись технологічної дисципліни та відповідаючи за якість готових виробів.
Їхні вироби вирізнялися чудовим смаком та естетичним оформленням.

Радіодиктант національної єдності проводиться щороку до Дня української писемності та мови. Студенти, педагоги та працівники нашого закладу долучилися до написання диктанту, аби ще раз підтвердити: мова — це не просто засіб спілкування, це наша душа, наша історія, наша зброя та наша єдність.Цей день став ще одним доказом того, що українська мова — це код нашої […]

У жовтні 2025 року вихователька, викладачка географії Світлана Волощук взяла участь у Вікіконференції 2025, що об’єднала найактивніших освітян, вікіпедистів та дослідників відкритих знань. 📚 Під час заходу обговорювали інноваційні підходи до використання Вікіпроєктів у навчанні, розвиток медіаграмотності, академічну доброчесність і можливості цифрових інструментів у сучасній освіті. ✨ Такі події надихають, дають поштовх до нових ідей […]

Методист училища Аліна БАБЕНКО взяла участь у першому турі навчання для координаторів із розбудови бізнес-партнерств від проєкту EdUP. Під час 2-денного тренінгу учасники та учасниці ознайомилися з основними стратегіями роботи з бізнесом та проєктували їх на конкретні ситуації, опановували інструменти ефективної комунікації, вчилися презентувати можливості своїх профтехучилищ.Завдяки цій програмі заклади професійної освіти отримають нові можливості […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x