В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.
Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — розробка і створення нових страв. Висококваліфікований кухар може також займатися індивідуальною трудовою діяльністю, створити власну структуру з виготовлення та реалізації продукції в закладах ресторанного господарства. Саме такі важливі якості прищеплюються здобувачам під час навчання в нашому навчальному закладі. Гарний кухар сьогодні – це творець, справжній ювелір, що створює кулінарні коштовності.
27.06.2024