Засідання обласної методичної секції викладачів основ медичних знань (Захист України, курс для дівчат)

25 квітня 2023 року на базі ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі» відбулося засідання обласної методичної секції викладачів основ медичних знань (Захист України, курс для дівчат)

Засідання секції розпочала Марія Чашка, директорка ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі, учасниця бойових дій, офіцер ЗСУ, яка акцентувала увагу на важливості домедичної підготовки здобувачів освіти, а також побажала плідної роботи учасникам засідання.

Обласна методична секція працювала за планом:

1. Медична підготовка викладача як обов’язковий елемент його професійної компетентності.

Паньків Р.В., – викладач, ДНЗ «Чортківське ВПУ»

2. Технології ситуативного моделювання під час практичних занять.

Бурбан М.В., – викладач ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі

3. Застосування випереджувальних завдань для стимулювання позитивної мотивації до самоосвіти.

Гнат Г.Д.,- викладач, ДНЗ «Підволочиський професійний ліцей»

4. Гендерна рівність у вивченні предмета «Захист України»

Юшко Н.П.,- викладач, ДНЗ «Почаївське ВПУ»

5. Формування ціннісних орієнтирів, військово-патріотичного виховання на прикладах героїчної боротьби воїнів ЗСУ за незалежність.

Головко Л.Б., – методист, НМЦ ПТО у Тернопільській області

6. Підготовка команд закладів П(ПТ)О до участі у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл (Джура)».

Мисак І.О., – викладач, ДНЗ «Тернопільське ВПУ технологій та дизайну»

В основі виступів педпрацівників було військово-патріотичне виховання, підготовка учнів до захисту України, до захисту життя та здоров’я у надзвичайних ситуаціях мирного і воєнного часу.

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Випускниця ДНЗ «Чортківське ВПУ» Марія Томик підкорює кулінарні вершини!З радістю ділимось чудовою новиною!Наша талановита випускниця, Марія Томик, поділилась своїми кулінарними успіхами на сторінках відомого журналу “Рецепти господині, секрети смачної кухні”.Марія навчалась на спеціальності «Кухар, кондитер» в Державному навчальному закладі «Чортківське вище професійне училище». Її щира любов до кулінарії, прагнення до творчості та наполеглива праця не […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x