Засідання обласної методичної секції практичних психологів і соціальних педагогів

Засідання обласної методичної секції практичних психологів і соціальних педагогів закладів професійної (професійно-технічної) освіти29 листопада 2023 року на базі ДНЗ «Чортківське вище професійне училище» відбулося засідання обласної методичної секції практичних психологів і соціальних педагогів на тему «Психолого-соціальні аспекти організації навчальної діяльності здобувачів освіти». Засідання секції відкрив заступник директора з навчально-виховної роботи ДНЗ «Чортківське вище професійне училище» Сергій КАРПИК, який акцентував увагу на значенні духовно-морального виховання в організації навчальної діяльності здобувачів освіти та роль практичних психологів і соціальних педагогів у вирішенні цього питання.Микола ФУКА, методист НМЦ ПТО у Тернопільській області, проінформував присутніх про нормативно-правові засади та алгоритм роботи соціального педагога і практичного психолога з соціально незахищеними категоріями учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.Психологічний аналіз навчальної діяльності та творчої активності здобувачів освіти, як чинника розвитку підлітка, надала практичний психолог ДНЗ «Чортківське вище професійне училище» Валентина ГУЗІК.Михайло ДЯЧОК, соціальний педагог цього ж закладу розкрив роль соціального психолога ЗП(ПТ)О в адаптації здобувача освіти до навчання.Власним досвідом конструктивного подолання бар’єрів і вирішення конфліктів у педагогічній взаємодії «викладач-учень» у ЗП(ПТ)О з присутніми поділилася практичний психолог ДПТНЗ «Тернопільське ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі» Лариса СОБЧАК.Засідання секції пройшло в доброзичливій, творчій, робочій атмосфері.

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Випускниця ДНЗ «Чортківське ВПУ» Марія Томик підкорює кулінарні вершини!З радістю ділимось чудовою новиною!Наша талановита випускниця, Марія Томик, поділилась своїми кулінарними успіхами на сторінках відомого журналу “Рецепти господині, секрети смачної кухні”.Марія навчалась на спеціальності «Кухар, кондитер» в Державному навчальному закладі «Чортківське вище професійне училище». Її щира любов до кулінарії, прагнення до творчості та наполеглива праця не […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x