Вітаємо Світлану ВОЛОЩУК і Віктора ДУДЯКА, викладачів ДНЗ «Чортківське ВПУ»!

З метою популяризації ідеї STEM – освіти через розробку інтегрованих уроків/проєктів та заохочення викладацької спільноти застосовувати STEM-технології під час освітнього процесу, мотивації до професійного зростання викладачів, упровадження інноваційних технологій в освітній процес, активізації використання педагогами інтерактивних мультимедійних технологій у своїй діяльності, виявлення і поширення кращого педагогічного досвіду, підвищення цифрової компетентності викладачів математики, фізики, інформатики, хімії, біології, географії, Навчально-методичним центром ПТО в Тернопільській області проведено конкурс методичних розробок серед викладачів природничо-математичних дисциплін закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Кращий STEM – урок»

Згідно з рішенням журі конкурсу, викладачі ДНЗ «Чортківське ВПУ» Світлана ВОЛОЩУК і Віктор ДУДЯК увійшли до складу переможців і нагороджені Дипломом ІІ ступеня.

Презентація професій кухар, кондитер, офіціант, бармен Показовий урок-виставка на тему: «Гарячі бутерброди» Степанія ШЕВЧУК Показовий урок-виставка на тему: «Приготування сучасних кондитерських виробів» Уляна СИДОР ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ДНЗ «ЧОРТКІВСЬКЕ ВПУ» – КРОК ДО УСПІШНОГО МАЙБУТНЬОГО! 28 лютого 2025 року у ДНЗ «Чортківське ВПУ» відбувся День відкритих дверей – подія, що стала справжнім святом для […]

Тісна і дружня співпраця із роботодавцями міста Чорткова завжди в пріоритеті в ДНЗ “Чортківське ВПУ”. 24.02.2025 року здобувачі освіти з професій кухар, офіціант, бармен, кондитер та викладач Надія Садовська, майстер виробничого навчання Галина Бомбар відвідали чудову родину закладів ресторанного господарства “Сова” і піцерію-пастерію “Помідора”. Цікава і насичена розповідь адміністрації про роботу, меню закладів, роботу бармена, […]

20.02.2025 року в ДНЗ “Чортківське ВПУ” проведено показовий урок виробничого навчання на тему: “Сервірування столу” з професії офіціант в групі 24. Майстер виробничого навчання Галина Бомбар продемонструвала здобувачам освіти підготовку столового і скляного посуду, білизни, столових приборів, наголосила на дотриманні правильної послідовності сервірування. Особливої уваги заслуговує складання серветок та декорування квітами при сервіруванні столу. Здобувачі […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x