Вікітренінг

16 лютого, викладачі ДНЗ «Чортківське ВПУ», провели вікізустріч для педагогів Чортківської гімназії № 3 імені Романа Ільяшенка. Світлана Волощук та Віктор Дудяк познайомили учасників з основними принципами та правилами Вікіпедії. Адже Вікіпедія – це не лише безцінний інформаційний ресурс, але й захоплюючий шлях для вивчення та навчання. Редагування статей – це можливість співпраці з глобальною спільнотою, надаючи свій внесок у поширення знань. Під час практичної частини зустрічі учасники створили облікові записи у Вікіпедії та ознайомилися із вимогами написання та редагування статей. Усіх учасників було нагороджено пам’ятними сувенірами від Вікімедіа Україна / Wikimedia Ukraine. Дякуємо адміністрації школи за організацію заходу у комфортних умовах, а також усім вчителям, які безпосередньо взяли активну участь та виявили зацікавлення у покращенні та використанні Вікіпедії в освітньому процесі.

Презентація професій кухар, кондитер, офіціант, бармен Показовий урок-виставка на тему: «Гарячі бутерброди» Степанія ШЕВЧУК Показовий урок-виставка на тему: «Приготування сучасних кондитерських виробів» Уляна СИДОР ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ДНЗ «ЧОРТКІВСЬКЕ ВПУ» – КРОК ДО УСПІШНОГО МАЙБУТНЬОГО! 28 лютого 2025 року у ДНЗ «Чортківське ВПУ» відбувся День відкритих дверей – подія, що стала справжнім святом для […]

Тісна і дружня співпраця із роботодавцями міста Чорткова завжди в пріоритеті в ДНЗ “Чортківське ВПУ”. 24.02.2025 року здобувачі освіти з професій кухар, офіціант, бармен, кондитер та викладач Надія Садовська, майстер виробничого навчання Галина Бомбар відвідали чудову родину закладів ресторанного господарства “Сова” і піцерію-пастерію “Помідора”. Цікава і насичена розповідь адміністрації про роботу, меню закладів, роботу бармена, […]

20.02.2025 року в ДНЗ “Чортківське ВПУ” проведено показовий урок виробничого навчання на тему: “Сервірування столу” з професії офіціант в групі 24. Майстер виробничого навчання Галина Бомбар продемонструвала здобувачам освіти підготовку столового і скляного посуду, білизни, столових приборів, наголосила на дотриманні правильної послідовності сервірування. Особливої уваги заслуговує складання серветок та декорування квітами при сервіруванні столу. Здобувачі […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x