БАЗОВИЙ КУРС САМОДОПОМОГИ ТА ПЕРВИННОЇ ПІДТРИМКИ У КРИЗОВИХ СИТУАЦІЯХ

Ініціатива першої леді Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я має на меті створити власну, українську модель системи охорони психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, яка збере найкращі світові й вітчизняні практики. Ще одна важлива мета – сформувати у українців звичку піклуватися про своє ментальне здоров’я, щоб знайти в собі приховане джерело сили у складні часи.Тренінг Всеукраїнської програми ментального здоров’я за ініціативою Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ Державною службою зайнятості в співпраці з Координаційним центром психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України, ГО «Безбар’єрність» та Israel Trauma Coalition , спрямовано на опанування самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях психологинею Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості Іриною БОДНАР та психологинею Валентиною ГУЗІК для учнів ІІІ курсу ДНЗ «Чортківське ВПУ»

Сьогодні, 2 вересня, в гуртожитку ДНЗ ” Чортківське ВПУ” вихователь Світлана Волощук провела надзвичайно важливий урок державності на тему: “Жовто-блакитне серце ніколи не здається”. Під час заняття говорили про силу духу, незламність та важливість патріотизму. Це був час, коли учні змогли ще раз усвідомити, що національні символи не просто кольори, а відображення характеру українського народу […]

В ДНЗ “Чортківське ВПУ” в групі 26 з професії “Кухар, кондитер” проведено кваліфікаційні пробні роботи з професії “Кухар”.Здобувачі освіти успішно виконали завдання, старанно приготували страви. Характерним для кращих кулінарів є те, що вони не зупиняються на тому, чого вже досягли, а постійно навчаються, уважно переймають і вивчають досвід професіоналів. Ще одна сходинка до майстерності — […]

З метою оцінки знань, умінь та навичок здобувачів освіти з професії “Кондитер” 20 червня 2024 року було проведено кваліфікаційні пробні роботи. В ході виконання завдань здобувачі освіти продемонстрували:✅ високий рівень володіння теоретичними знаннями щодо технології приготування різних видів тіста, кремів, начинок, глазурі та інших кондитерських виробів;✅ вміння чітко організовувати робоче місце та дотримуватися санітарно-гігієнічних норм […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x